Секс трик, който ще ви изстреля в небесата

Сексуалният живот на една двойка е един от факторите, които изграждат щастливата и хармонична връзка. Но качествените отношения в спалнята изискват усилие и пробване на различни и нови неща.

Има един трик, който ще повиши качеството на еротичните ви изпълнения– пуснете контрола и се наслаждавайте. По този начин ще изхвърлите от съзнанието си всички натрапчиви мисли, които ви отдалечават от удоволствието и ви пречат да се отпуснете. За да се справите с този проблем и да „изключите“ ума си по време на секс, всичко, което трябва да направите, е да пуснете контрола, пише rozali.com.

Какво означава да пуснете контрола?

Пускането на контрола е точно това – отказване от пълен контрол върху това, което се случва по време на сексуалния акт и позволяване на партньора да води. По този начин давате шанс на другия човек да ви поведе в посоката, която смята, че ще ви донесе най-големи удоволствия.

Този тип секс изисква голямо доверие между партньорите. Това може да се случи само с човек, на който може да се доверите изцяло. Как ще движите тялото си, в какви пози ще правите секс, кога и по какъв начин ще достигнете оргазъм и дори каква ще бъде енергията между вас – всичко решава вашият партньор.

От вас се изисква единствено да се откажете напълно от всякакво желание да контролирате какво се случва по време на сексуалния акт. Целта не е да бъдете пасивни, а просто да позволите на другия човек да води. По този начин ще можете да се отдадете изцяло на момента и усещанията, които изпитвате.

Според експерти, когато пуснете контрола и се доверите на своя партньор, вие сте в състояние да освободите енергията си към тях. По този начин връзката помежду ви се засилва значително. Пускането на контрола също така премахва всякакви очаквания, което е изключително освобождаващо по много приятен начин.

Повечето хора обичат да контролират по един или друг начин, ето защо за някои пускането на контрола в секса може да бъде предизвикателство. Струва си обаче да опитате.

Как да пуснете контрола?

Това определено е нещо, което трябва да обсъдите с партньора си, преди да опитате. По този начин ще бъдете сигурни, че и двамата имате еднакво виждане по отношение на това какво точно ще се случва. Погледнете на него като на вид секс игра – вие пускате изцяло контрола, а следващия път може да е ред на вашия партньор.

Пускането на контрола не е нещо, което непременно трябва да се случва всеки път, когато правите секс. Подобни сексуални сесии са подходящи за разнообразяване на сексуалния живот и за още по-голямо сближаване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *