Светлата Гущерова получи супер луксозен подарък

Неотдавна Светлата Гущерова получи щедър подарък от съпруга си Християн – последен модел лимузина Майбах, пише Шоу Блиц.

Лъскавото возило е пълно до пръсване с всевъзможни екстри, а с една от тях г-жа Гущерова си спестява доста от времето, което прекарва в път до центровете, предлагащи СПА услуги и глезотии. Новата лимузина на Гущерова разполага с десетки екрани, въртящи се високоговорители и специално осветление, хладилник, сгъваема маса и прочие екстри.

Освен всичко това, бижуто на 4 колела е проектирано така, че да глези собствениците си с… масажни услуги, поясняват автофенове.

14 въздушни камери позволяват масажна функция с 8 различни програми, които действат релаксиращо, стимулиращо или мобилизиращо, избираемо между „силно“ и „слабо“, продължителност между 12 и 15 минути.

Две от програмите за масаж дори предлагат допълнително топлинен ефект, който се основава на принципа на масаж с топли камъни. Че се чувства повече от отлично в комфортната задната част на купето на Майбаха показа и самата Светлана с последната си снимка в Инстаграм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *