Сашо Кадиев изчезна мистериозно от bTV

Сашо Кадиев изчезна от екран по доста мистериозен начин. Отсъствието му обаче не е свързано със заболяване или друга неприятна причина.

Дипломираният актьор, който от 9 години води „Преди обед“ по Би Ти Ви, изостави партньорката си Деси Стоянова в компанията на третата водеща Рая Пеева, а в продължение на четири дни – от вторник до петък, никой от екипа не даде логично обяснение къде е любимецът на зрителите и дали не му се е случило нещо лошо, пише pik.bg.

За успокоение на редовата аудитория на предаването Сашко е в отлично здраве и се наслаждава на няколко дни платена отпуска, издават източници от телевизията.

Най-вероятно зад решението му да се откъсне от работния процес за седмица стои голям празник за цялото му семейство.

Миналия петък, 19 март, бе рожденият ден на дъщерята на Кадиев. В медията предполагат, че бащиното му чувство се е засилило предпразнично и той е решил да посвети няколко дни изцяло на момиченцето си, което заради ангажиментите му в телевизията и в театъра расте предимно под грижите на баба си Катерина Евро и майка си Таня.

От Би Ти Ви издават още, че отпуската на Кадиев е кратка и още тази седмица той ще се върне при двете се екранни половинки Деси и Рая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *