Сашо Кадиев избра ново гадже пред козунаците на Катето

Сашо Кадиев направи нещо непростимо в навечерието на великденските празници. Вместо да остане у дома и да се гощава щедро с прословутите козунаци на известната си майта, той отпраши за Доминикана. При това не сам, а в компанията на новата си приятелка, която показа дискретно за първи път в социалните мрежи, пише Hotnews.bg.

На един кадрите в социалната мрежа се вижда как той се разхожда по брега в компанията на дама. За раздялата с майката на детето му се знае от вече година, а в последните месеци той на няколко пъти бе засичан в компанията на красива младата жена, с която вече не крие близостта си. Вчера, докато Деси Стоянова водеше сама в студиото, Кадиев предприел 13 часов полет до екзотичната държава.

Той е настанен в Пунта Кана, където само преди няколко месеца почиваше неговият колега в „България търси талант“ Даниел Петканов заедно с жена си Александра. Явно привлечен от разказите за красотите на Доминикана, Кадиев е решил тази година да замине за далечна почивка. „Как можа да зарежеш козунаците на майка си?“, шегуват се с решението му негови приятели, но гледайки прекрасните плажове с надвиснали палми и невероятните води на океана, феновете му са убедени, че той е избрал правилното място за Великден. Особено впечатление направиха кадрите от посрещането му в хотела, където го чакаше щедра почерпка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *