Сандански с мобилно приложение за паркиране в „Синя зона“

Община Сандански въведе ново мобилно приложение, с което може да бъде заплащан паркингът на „Синя зона“ само чрез няколко клика на мобилното устройство. Приложението дава възможност за виртуален паркинг, с множество функции и предимства.

Мобилното приложение MOBZZO може да бъде свалено безплатно от Google Play и App Store. Приложението има редица предимства: издаване на електронен билет; дигитални абонаментни карти – подаване и плащане на заявление за абонамент през приложението; автоматично удължаване на времето за паркиране; известия до потребителите, когато е необходимо; информация за правилата за паркиране; повторно използване на данните /номер на автомобил, картова информация, профилна информация/, както и удобният интерфейс, което го прави лесно използваемо от чуждестранни граждани.

Използването на апликацията е лесно – потребителите създават еднократно профил и въвеждат банкова карта в защитена банкова среда или изпращат sms, и могат веднага да платят за избрана от тях зона.

„Синя зона“ в Сандански вече може да се заплаща и в търговската мрежа и чрез поставените паркомати. Въвеждането на новите начини за заплащане на „Синя зона“ в град Сандански ще улесни максимално гражданите и гостите на града, ще гарантират сигурното заплащане и контролиране на престоя на всеки потребител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *