Сандански с мобилно приложение за паркиране в „Синя зона“

Община Сандански въведе ново мобилно приложение, с което може да бъде заплащан паркингът на „Синя зона“ само чрез няколко клика на мобилното устройство. Приложението дава възможност за виртуален паркинг, с множество функции и предимства.

Мобилното приложение MOBZZO може да бъде свалено безплатно от Google Play и App Store. Приложението има редица предимства: издаване на електронен билет; дигитални абонаментни карти – подаване и плащане на заявление за абонамент през приложението; автоматично удължаване на времето за паркиране; известия до потребителите, когато е необходимо; информация за правилата за паркиране; повторно използване на данните /номер на автомобил, картова информация, профилна информация/, както и удобният интерфейс, което го прави лесно използваемо от чуждестранни граждани.

Използването на апликацията е лесно – потребителите създават еднократно профил и въвеждат банкова карта в защитена банкова среда или изпращат sms, и могат веднага да платят за избрана от тях зона.

„Синя зона“ в Сандански вече може да се заплаща и в търговската мрежа и чрез поставените паркомати. Въвеждането на новите начини за заплащане на „Синя зона“ в град Сандански ще улесни максимално гражданите и гостите на града, ще гарантират сигурното заплащане и контролиране на престоя на всеки потребител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Спряха дело на Каплата за побой от 2013 г.
Next post Пробутват ни коледни „козунаци“ за Великден