Ръкавицата е хвърлена: Натали Трифонова с жестока конкуренция

Хубавата Поли Гергушева отново е на работа, макар и с леко променена визия. След като близо година се беше посветила на грижите за новородения си син, тя отново изгря на малкия екран. Преди да забременее журналистката водеше предаването „Култ“. След това на мястото й се бетонира Натали Трифонова, която сега ще трябва да се потруди за приза „най-красиво лице в ефира“. Поли определено й е ожесточена конкуренция.

Гергушева вече води късните новини по Би Ти Ви. Тя нямала никакво намерение да бърза и да се връща на работа, но не успяла да устои на отправеното й от Антон Хекимян предложение.

Сега Поли се опитва да съчетава успешно професионалния и личния си живот. Журналистката все още търси баланса между двете.

Въпреки че й се носи слава на една от най-красивите водещи в Би Ти Ви, Гергушева не е суетна. По време на бременността си тя качила 12 килограма. Част от тях все още не е свалила.

Това обаче не притеснява журналистката. Тя няма никакво намерение да отслабва, защото така се харесва повече. Поли никога не е спазвала диети, защото най-вероятно не е имала нужда от тях. Не мисли и да го прави.

Гергушева все пак обича да спортува и разбира се, го прави, когато има време. Тя ходи на фитнес, на йога и обича да кара колело.

Миналата година Поли сподели в официалния си профил в Инстаграм, че това една майка да се върне във форма веднага след раждането, не е от първостепенно значение.

Журналистката посъветва всички майки да не се притесняват от излишните килограми и смело да запечатват всеки хубав момент със своите малки съкровища, защото това са безценни спомени.

Гергушева често споделя моменти от личния си живот в социалните мрежи за разлика от много свои колеги. Поли редовно публикува снимки както с малкия си син, така и с половинката си – Борис Мечкуев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Министър Иванов: Предстои мащабна инвестиция в българското земеделие
Next post Проф. Христова: Фокусът около Барселона е изкуствен