Румен Петков: Енергетиката на България се съсипва

Енергетиката на България се съсипва. Това каза лидерът на ПП АБВ Румен Петков в предаването „Тази сутрин“ по бТВ. „За г-н Цветанов могат да се кажат доста неща, но не искам да влизам в подробности.

Когато си подслушвал лекари, когато си реализирал 16 000 СРС-та годишно, което означава, че си подслушвал половин България, когато в крайна сметка имаш имущество, което няма как да бъде обяснено, не е редно да бъде обсъждано.

Смутен съм, когато с такава лекота се разхвърлят милиони долари“, заяви Петков.

На въпрос какви са възможните коалиции за ПП АБВ, Петков отговори: „Бих подчертал, че въпрос за политики, а не за взаимоотношения. Когато приоритет е да се узакони проституцията, тогава нещата стават много по-особени. Искаме простички неща.

Искаме нормален живот в работеща държава. Искаме държавен инвестиционен фонд. Искаме България да е фактор в енергетиката. Превърнахме се в заобиколим и зависим фактор. Вчера осъдихме изпълнителния директор на АЕЦ „Козлодуй“ да ни даде информация, която той крие от обществото. Това е престъпление и тези хора ще отидат в затвора. Енергетиката на България се съсипва“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *