Росен Желязков отново е водач на листата на ГЕРБ

Очаквано Росен Железяков е новият стар водач на листата за народни представители на Коалиция ГЕРБ-СДС в Благоевградска област. Бившият транспортен министър беше начело на депутатската листа на редовните парламентарни избори на 4 април, така ще бъде и на извънредните на 11 юли. Като цяло листата този път е почти същата като предишната, въпреки че има известни промени в подреждането и някои нови имена.

На второ място е бившият областен управител на Благоевград Бисер Михайлов, на трето ексдепутатът Георги Динев от Петрич, на четвърто място е Стоян Стоев, председател на ГЕРБ в Сандански, на пета позиция е разложкият ексдепутат д-р Емил Тончев. Шестото място е за ексдепутата от Банско Александър Мацурев.

На седмо място е председателят на ГЕРБ в Гоце Делчев Никола Джингаров. На осмо място в листата е Наташа Стоянова от Хаджидимово, следват архитект Николая Илиева от Петрич и адвокат Янка Толькова.

Последното 22 място отново е за ексдепутата от Симитли Стефан Апостолов, който на миналите парламентарни избори събра огромен брой преференции – над 9000 и стана пръв по предпочитания в партията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *