Репортерка на Гала ли е новата на Димитър Рачков?

Личният живот на Димитър Рачков винаги в вълнувал хората и почти всяка негова лична история стига до медиите, колкото и да се опитва да ги прикрие. Определено любовният му живот е сред най-обсъжданите теми, особено след като се раздели с плеймейтката Анита Димитрова.

И докато някои си мислят, че водещият на „С Рачков всичко е възможно“ все още ближе любовни рани, то из коридорите на Нова Телевизия се понесе слух, че отново е открил любовта в по-младо момиче, което гледаме почти всеки ден в предаването „На кафе“ с Гала.

„Най-накрая си намери жената. Момичето е умно и много работливо“, радват се близките на Рачков, визирайки едно от най-актуалните телевизионни лица в момента – Елизабет Методиева, която има специална рубрика в предаването на Гала.

Журналистката му действала така добре, че от известно време Митко бил изключително благ и дружелюбен с екипа си, които се молили тази му любов да продължи възможно най-дълго. Колегите му водещи обаче са вдигнали ръце от него, защото най-новата му приумица била да дава интервюта само на половинката си, която пък нямала нищо против да трупа дивиденти на гърба на актьорът.

Точно това наложило и Елизабет, която е кадър на Гала и „На кафе“ да прави жива връзка с Рачков и в „Събуди се“. Братя Халваджиян също отказали да се борят с неговите изисквания и Джуди също чинно отговаряше на въпросите на Методиева в неделния блок, а Рафи дори се пошегува, че скоро хубавицата ще води и сутрешния блок.

Като потвърждения на всичко бе вчерашното интервю на Рачков за „На кафе“, което бе взето не от Гала, а от Елизабет и то в неговото студио навръх рождения му ден. Двамата не успяха да скрият химията помежду си и на моменти уж на шега се докосваха и дори се хванаха за ръка. Методиева пък го целуна под претекст, че Гала му праща целувки.

Самата Гала също нямала нищо против, тъй като според мълвата именно тя е сватосала новата светска двойка. Както е ясно, тя е изключително близка с Рачков, а пък от километри си личи, че Методиева е една от любимките ѝ в шоуто. За да се застрахова, Митко каза в интервюто, че сега ще пишат, че имат нещо. Елизабет също опита да замаже положението, като се обърна към него с „г-н Рачков“, а той не се усети и се изцепи: „Това за пред хората ли е?“, пише blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *