Рапърът Венци Венц и любимата му се ожениха тайно

Екстравагантният рапър и дуетна половинка на Павел – Венци Венц реши да се ожени тайно за любимата си Мая без да вдига много шум около празненството и планирането му.

За сватбата се разбра впоследствие, когато той сподели като 24-часови истории няколко кратки видео клипа в своя личен Инстаграм профил, на които споделя с феновете си в мрежата как е протекло партито след церемонията.

На кадрите се вижда, че 33-годишният изпълнител е заложил на класическа сватба, каквато, предвид неговия екстравагантен имидж, почитателите му със сигурност едва ли са очаквали, пише life.dir.bg. Когато през март т.г. той за първи път сподели намерението си да се закълне във вярност на своята любима, без обаче да уточнява кога и къде, мнозина предположиха, че ще го стори по необичаен и нестандартен начин, само че сега той напълно опроверга това мнение, доказвайки, че традициите са надделели над всичко.

От публикациите му във виртуалното пространство стана ясно, че за специалният ден бившият водещ на предаването „Гласът на България“ е бил облечен със сив костюм, а булката, чийто дълъг воал малката дъщеря на певеца е сложила на главата си по време на веселбата в столично заведение – с нежна бяла рокля с голи рамене.

Венци и Мая започнаха романса си преди почти две години, но всъщност се познават повече от десетилетие. Запознават се на концерт, но плановете им за бъдещето ги разделят, защото той иска да преследва музикална кариера, отреждаща му място на голямата сцената, а тя желае да бъде стюардеса, обикаляща земното кълбо. Така всеки от тях поема по пътя си, а отношенията им се превръщат в приятен спомен, докато случайно не се срещат отново, само ден преди локдаун режимът, обявен заради пандемията, да затвори страната ни. Така, вместо да се отправи към Италия, закъдето е трябвало да лети, Мая остава у нас, прекарвайки летния сезон заедно с Венци, през който те позволяват на силните чувства, потискани през цялото това време, наново да изплуват на повърхността.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *