Разпънаха на кръст Димитър Рачков, Халваджиян ли му мъти водата?

Зрителите гледат с критично око изявите на Рачков и вече „хващат“ първите пробойни в шоуто му по Нова телевизия. Според тях някои моменти от сценария са пълен провал и издават безсилието на екип да напълни два часа ефирно мрими.

Сред неудачите според фенове е онази част от гостуването на „Ритон“, в която Катя бе заставена да гадае чие хрупане на чипс е на Здравко, а пък той – да разпознава на снимки кое ухо е на жена му. „Дует „Ритон“ винаги са били класа и го доказаха за пореден път, но дори тяхното присъствие и това на Филип Киркоров не може да спаси предаването“, коментират зрители на шоуто във Фейсбук.

Друг слаб момент според тях е новата рубрика без име, в която гостите, в случая Русата Златка и Благо Георгиев, трябваше да разгадават чрез подредени на видео стената емотикони заглавия за себе си в пресата. В същата игра обаче често включва гостите си и Николаос Цитиридис. Именно вечерното предаване на Би Ти Ви се опита да наложи модела с развлекателни, но често абсурдни игри, като точно заради тях беляза огромен отлив на зрители. А и заради лековатото им съдържание сериозни имена от шоубизнеса все повече отказват да гостуват на Цитиридис. Ако същия модел бъде прилаган занапред и при Рачков, той също е застрашен от криза в намирането на гости.

В официалната фейсбук страница на шоуто на Рачков не са малко тези, които определят второто предаване като абсолютен провал и то не на водещия, а на хората зад кадър и по-точно на продуцентите и сценаристите.

„Шоуто не е на Рачков, а на продуцентите. Сценаристите са техни или по-точно слабото им звено, много слабото им звено. Рачков и гостите са си супер, те правят каквото са им написали сценаристите!“, коментират във фейсбук зрители на шоуто.

В предаването от неделя се забелязаха и пробойни в озвучаването и в осветлението. Самият водещ на няколко пъти остана с неосветено лице, пише pik.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *