Разделени ли са Радина Кърджилова и Деян Донков?

Актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков са се разделили тихомълком още миналата година , твърди Intrigi.bg. Звездната двойка все още пази в тайна новината за разрива в отношенията си и дори повечето им колеги от театралните среди не знаят.

„Радина не желае да се вдига все още медиен шум около раздялата заради двете им деца. Иска първо да свикнат с мисълта и да се адаптират към новата ситуация“, разказват нейни близки, пред таблоида.

Твърди се, че причината за раздялата им е изневяра от страна на Донков.

В момента секссимволът на българското кино е на квартира, но редовно прекарва време в общия им дом в столицата, тъй като се грижи за децата. Сега е силен сезон за Радина и почти денонощно е на репетиции и представления. През по-голямата част от седмицата Деян се грижи за децата, а когато няма възможност, поемат бабите.

За крах в отношенията между Донков и Кърджилова подсказват и профилите им в социалните мрежи, където от близо годината двамата нямат общи снимки.

Радина и Деян имат две деца – 8-годишния Христо и 3-годишния Йоан. С актьора имаха дълга 13-годишна връзка, но така и не сключиха брак. Преди време символично си размениха брачни халки, но към момента Кърджилова е свалила своята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *