Пускат луксозно пътешествие във влак със стъклен купол

Ако търсите разходка с влак и гледки, от които ще ви падне ченето, това е вашата екскурзия. Това луксозно железопътно пътуване стартира това лято и ще преведе пътниците през зашеметяващия югозапад на Америка.

Той ще се управлява от Rocky Mountaineer, използвайки подвижен състав със специално проектирани стъклени куполи и платформи за гледане на открито, така че тези на борда да могат да се наслаждават на великолепни гледки, докато пътуват.

Маршрутът ще преставлява двудневно двупосочно пътуване между Моаб в Юта и Денвър в Колорадо, по време на което туристите ще се могат да изплакнат окото с невероятна гледка към планини, каньони и река Колорадо.

Пътешествието включва нощувка в Гленууд Спрингс, Колорадо, осигурява се настаняването преди и след заминаването.

Цените на класическия маршрут стартират от 1564 долара с включен престой в хотел, транспорт и храна – от пухкави омлети за закуска до сьомга на скара и задушени ребра за вечеря.

На фронта на храната, вместо на стандартна тарифа за влак, гостите могат да очакват да се насладят на фин разнос на деликатеси.

„През последните 30 години Rocky Mountaineer стана известен със своите преживявания от пътувания с влакове от световна класа и сега отваряме най-новия си опит с влакове в региона, където историята на пътуванията с влакове започна.

За тези, които искат да удължат пътуването си, могат да се добавят спирки на места, като Лас Вегас, езерото Пауъл и Солт Лейк Сити, катодо забележителностите туристите ще бъдат превозвани с автобуси.

Rocky Mountaineer ще стартира новия маршрут с 40 пътувания за 10 седмици – от 15 август до 23 октомври 2021 г. Компанията, която организира пътувания из цяла Канада от 1990 г., за първи път оперира в САЩ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *