Пускат движението по пътя за Рилския манастир предизборно

От 9.00 часа на 2 април ще бъде възстановено еднопосочното движение по пътя за Рилския манастир, съобщиха за БТА от Областното пътно управление в Кюстендил. В района на срутището при 27 км на пътя с. Пастра – Рилски манастир бяха извършени укрепителни и обезопасителни работи.

Движението ще се регулира от светофарна уредба. Продължава и работата по цялостния ремонт на участъка. Комисия се очаква да приеме ремонтираната отсечка от пътя утре в 8.30 часа.

До днес движението по третокласния път III-107 Пастра – Рилски манастир, в участъка от 19 до 31 км, беше ограничено. Пропускаха се само моторни превозни средства със специален режим на движение – автомобилите на Спешна медицинска помощ, на МВР, на Пожарна безопасност и защита на населението и на аварийни екипи за поддържане и отстраняване на аварии.

В светлата част на денонощието – от 6.00 часа до 18.00 часа, се допускаше преминаването и на превозни средства, обслужващи Светата Рилска обител, както и на автомобили на собственици на търговски обекти в участъка и на постоянно живеещи в населеното място Рилски манастир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *