Протестите: Ад на „Струма“, ужас и към София

Продължават протестите из страната, а това доведе до блокиране на основните пътни артерии на България. От ранните часове на петъчния ден Прохода на Републиката, магистрала „Тракия“, както и „Струма“ се оказаха обхванати в пипалата на протестиращите маси.

Движението почти е спряло, придвижването е затруднено – нещо, за което синдикатите предупреждаваха от дни. На тези, които им се налага спешно пътуване, ще трябва да то отложат или просто да се примирят с факта, че ще стигнат, когато… съдбата и гневът на недоволстващите решат.

На повече места са осигурени обходни маршрути, но с уговорката, че е за тези, които могат да реагират по-рано. Останалите ще трябва да се въоръжат с търпение и здрави нерви.

В момента пътният ад е на доста места, а на автомагистрала „Струма“, на разклона за Кюстендил и Дупница, положението е трагично, а времето изглежда спряло. Както и движението на автомобилите.

Не по-различно е и приключението на тези, които се опитват да стигнат в София, тъй като влизането в столицата от последния тунел преди „Люлин“ е също адско.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *