Принцеса Даяна имала тайна връзка с милиардера Джефри Епщайн?

Принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа преди повече от 20 години, но подробностите от личния ѝ живот все още се обсъждат в пресата с нестихващ интерес, пише tialoto.bg. Американският журналист Майкъл Улф разкри тежките подробности от миналото на британската любимка.

В книгата си „Твърде известна“ писателят разкрива, че принцесата на Уелс е имала връзка с Джефри Епщайн, милиардер, за когото по-късно се оказа, че е извършил сексуални престъпления с малолетни.

Авторът цитира откъси от непубликувано интервю с осъдения Епщайн, който твърди, че лейди Ди „го е придружавала повече от веднъж“.

Той не разкри други подробности. Няма и доказателства къде и как са се провеждали срещите им. По-рано вътрешни лица на Daily Mail също съобщиха, че Джефри е бил запознат с Клемънтин Хамбро, шаферка на сватбата на принцеса Даяна и принц Чарлз.

Заслужава да се отбележи, че друг член на кралското семейство, принц Андрю, също е бил близък с Епщайн, който трябваше да подаде оставка в резултат на съдебно производство, в което беше замесено името му именно заради Епщайн. Самият херцог на Йорк отрече да има връзка с престъпника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Най-големите прахосници сред зодиите са…
Next post Къде е влакът, който влиза в тунел и изчезва безследно?