Призрак на момиче броди из Охайо, камера го улови (Видео)

Странна случка хвърли в смут американския щат Охайо. Камера, монтирана над звънеца на вратата, улови странна, призрачна фигура, движеща се бързо през нощта. Полицай, намиращ се наблизо, наблюдавал тази фигура със собствените си очи, съобщава „Дейли стар“, цитиран от „Блиц“.

Обърканият представител на закона и реда решил, че му се струва, когато видял „момичето призрак“ да тича по улицата. Камерата на интелигентната ключалка на вратата автоматично задействала и записала този феномен.

Видеото заснело тъмна полупрозрачна фигура, която се втурва с голяма скорост по тротоара. Тъй като наоколо било тъмно, било почти невъзможно да се види „бегачът“.

Малко преди това, в 10:40 ч., лолицията получила обаждане от местен жител, който казал, че дете на около седем години тичало по улицата без възрастен придружител.

Пристигналият на мястото полицай отбелязал, че призрачният обект се движи твърде оживено, като изобщо не приличал на дете. Когато изчезнал от погледа, полицаят отишъл да го търси, но не го намерил.

Според официалната версия полицаят е наблюдавал много бързо бягащо момиче. Скептиците обаче не са съгласни с тази версия и смятат, че полицаят наистина е видял нещо паранормално, но не е могъл да направи нищо.

Експертите смятат, че всъщност на видеото е записан бягащ човек и камерата просто не е имала време да се фокусира. Те обаче вярват, че този видеоклип трябва да бъде проучен по-обстойно.

В мрежата прозвуча и версия, че камерата е записала обикновена найлонова торбичка, издухана от вятъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *