Признаците, че мъжът ви е влюбен в друга

Признаците, че мъжът ви е влюбен в друга

Имате връзка, но усещате, че нещо не е наред. Имате подозрения. Как можете да разберете дали любимият ви вече обича друга. Ето няколко характерни признака, които могат да го издадат.

Експерт по междуличностна комуникация, автор на курс по романтични отношения в Университета на Илинойс в Спрингфийлд, САЩ, Бет Рибарски изброи типични признаци на поведение на хора, които са разлюбили партньорите си. Нейното мнение е цитирано от изданието Best Life.

Според Рибарски хората, които вече не обичат своите избраници, стават раздразнителни, често започват кавги от нулата, избягват интимността, не обсъждат съвместно бъдеще и рядко прекарват време заедно. Тя нарече тези промени в поведението естествена стъпка в развитието на много връзки.

Експертът подчертава, че наличието на някои или дори всички признаци на охлаждане на чувствата не означава непременно крах на връзката. Например стресът на работното място, според Рибарски, може да повлияе негативно на сексуалния и емоционален живот на двойката, дори ако партньорите все още се обичат.

„Всички връзки преминават през възходи и падения. Въпреки това, ако забележите предупредителни знаци, това означава, че трябва да говорите. Твърде често двойките пренебрегват проблемите, надявайки се те да изчезнат от само себе си и връзката по чудо да се оправи. Всъщност е по-вероятно проблемът никога да не бъде решен и проблемите само ще се натрупват“, казва Бет Рибарски.

Тя съветва да говорите открито с партньора си, че имате подозрение, че чувствата му са охладнели, предава vesti.bg. Според нея е възможно да се възстановят старите емоции в двойката, ако и двамата партньори го пожелаят и са готови да разрешат проблема веднага щом осъзнаят наличието му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *