Прея с мистериозна загадка за феновете

Певицата Прея изненада феновете си с мистерия в Инстаграм. Случаят е предстоящ да излезе видеоклип, от който изпълнителката на „Пожар“ качи няколко кадъра. На тях се вижда замъгления образ на медицинска сестра, която явно ще е една от героините на идното видео, чиято самоличност обаче остава неразкрита.

„Новият ми клип започва с… чакай, това не съм аз. Хм, коя, според вас, е мистериозната медицинска сестра?“, написа Прея под снимките и остави последователите си да предположат кое е лицето в коментарите.

Веднага след това феновете й се втурнаха да пробват късмета си. Един от тях написа „100% това е Мила Роберт“, друг заложи на Александра Петканова, а трети пък дори се насочи към Сашка Васева.

Загадъчния клип на Прея ще бъде акомпанимент към най-новата й песен, за която малко преди това певицата обяви, че ще дебютира на 9-ти април.

„Абсолютно невъзможно без прекрасните, супер надъхани талантливци, които се включиха с всичките си дарби и ми помогнаха за това, бих казала, вълшебство.“, разкри Прея и добави, ч е е изключително развълнувана за новия си проект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *