Помните ли скандала със Стоян Алексиев и младата му любовница?

Един от най-добрите български актьори Стоян Алексиев си навлече неприятно обществено внимание когато се заговори за връзката му с колежката му Ивана Бобойчева, която би могла да му бъде дъщеря. Историята обаче вече е в миналото, защото стана ясно, че отношенията между двамата отдавна са приключили.

Актьорът и прохождащата му колежка в продължение на няколко години бяха сред най-коментираните представители на арт гилдията, но историята помежду им вече е приключила. За това призна лично големият актьор, който на 15 март ще отпразнува 70-ия си юбилей.

Алексиев разкри, че Ивана не е част от живота му повече от година като двамата дори не се чуват по телефона. По всичко личи, че финалната точка е поставила именно тя, с което е ударила право в сърцето звездата от „Откраднат живот“.

„Тези дни си мислех за нея. От повече от година не сме се чували. Явно е много ангажирана с работа, радвам се за нея“, призна екранният проф. Генадиев. По думите му разривът с Бобойчева не е настъпил след тежки скандали и двамата никога не са си разменяли обидни думи, пише „Галерия“.

Всеки от тях обаче поел по свой път и някак съвсем естествено, животът ги отдалечил. Разбира се, до ден днешен Алексиев твърди, че с Ивана не са имали нещо повече от приятелство. Изглежда обаче той не е забравил младата си тръпка и дори година след края на отношенията им продължава да мисли за нея.

Индиректно разкрива, че наистина е бил силно увлечен по нея. „Привързвам се към хората, които обичат да работят. Това значи, че обичат и човека“, коментира отношенията си с младата актриса Стоян.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *