Пометеният на пешеходна пътека ексдепутат с подробности за инцидента

Благоевградският ексдепутат от ГЕРБ Йордан Андонов, който бе блъснат от такси на пешеходна пътека в Благоевград, е в относително добро състояние и не се е наложило да постъпи в болница.

След като се разчуло за произшествието, много негови приятели му се обадили по телефона, за да се интересуват как е.

„Тръгнах да пресичам пешеходната пътека на ул. „Христо Татарчев“ до чешмичката на градската градина, когато бях блъснат от идващото откъм ГУМ такси. При удара бях качен на капака на колата и изхвърлен на земята. Таксито спря и чух шофьора да казва, че не ме е видял, защото бил заслепен от слънцето.

Хора, които бяха наблизо, ми помогнаха да стана и бях откаран до спешно-приемно отделение. При прегледите и изследванията, които ми направиха, се установи, че носът ми е счупен.

Взеха ми проба за алкохол. Такава е взета и на шофьора на таксито. Не се наложи да постъпя в болница. Неприятното е, че съм тампониран и сега за мен е важно да спадне отокът. Както казват в такива случаи, беше „малкият дявол”, заяви пред „Струма“ Йордан Андонов.

Той добави, че се надява скоро да се стабилизира, за да участва активно по един или друг начин в кампанията за парламентарните избори, тъй като има повече от 12-годишен опит като ръководител на предизборен щаб и познава добре изборната технология.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *