„Пирин“ (Рз) с чиста победа над гоцеделчевци в Годлево

„Пирин“ (Рз) с чиста победа над гоцеделчевци в Годлево

„Пирин“ (Рз) победи „Пирин“ (ГД) с 2:0 в с. Годлево. Футболният спаринг предложи доста емоции, но символичните домакини бяха по-съсредоточени и отбелязаха две от създадените положения. За гоцеделчевци след контузия се завърна Ибрахим Алим, а отново в игра един срещу друг застанаха братята Иван и Захари Димитрови.

Старшията на неврокопчани Петър Златинов продължи с експериментите и пусна в центъра на защитата Иса Мерсим, а в средата оперираше друг младок – Роберто Белянов. Ангажименти в училище възпрепятстваха един от най-перспективните състезатели на „Пирин“ (ГД) – Абдула Кичуков.

Старшията на разложани Димитър Мавродиев не можа да използва болните от грип Димитър Петков, Любомир Христов, Благой Родов, Георги Григоров, Георги Будин, Мирослав Бурдин и Самуил Финдрин. Отново в основата на успеха бе привлеченият преди седмица Александър Александров-Аци, който отбеляза и двете попадения, информира „Струма“.

В 18-та мин. Иван Иванов центрира добре в наказателното поле и Александров прати топката в мрежата – 1:0. Петър Лазаров отговори с шут до целта в 22-та мин., малко след това Христо Якимов постави на изпитание Ив. Димитров.

В 30-та мин. Лазар Стойчев изведе на чиста позиция Александров, който не сгреши. В 35-та мин. голаджията бе близо до хеттрик, но стреля до вратата. След почивката той на два пъти се озова в ситуации за попадение, както и Красимир Шапкаров. Отсреща Виктор Шишков и П. Лазаров не успяха очи в очи със З. Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *