Петричанката Теодора от „Ергенът“ с бижута за близо 60 хил. лева

Петричанката Теодора от „Ергенът“ с бижута за близо 60 хил. лева

19-годишната Теодора, която сравнително бързо напусна риалити формата „Ергенът“, се хвали със завиден стандарт на живот. Брюнетката, която е студентка по право, но работи като детегледачка при Светлана и Християн Гущерови, се похвали със скъп часовник „Ролекс“, пръстен „Картие“ и гривна с пръстен „Ван Клийф“, пише „Уикенд“.

„Картие“-то струва около 6000 евро, а часовникът – около 15 бона в евро. Гривната на „Ван Клийф“ се продава за 4000 евро, а пръстенът струва още толкова. Общо на ръката на Теодора има бижута за 29 000 евро или около 58 бона в левове.

Откъде има пари за такива бижута? Със сигурност не е от богато семейство, защото тогава нямаше да работи като детегледачка, но и с тази си професия няма как да печели толкова, че да си купи тези бижута. Или е компаньонка като Габи, или има богат любовник, но нещо не се връзват нещата“, коментират фенове на предаването, които не спират да се чудят каква е истината за брюнетката.

Припомняме, че риалити героинята се грижи за децата на Светлана и Християн Гущерови. Тя била първа приятелка на Светлана от години, още от курвенския ѝ период, когато осъмваше в случайни легла срещу 500-1000 лева. Това обяснява наглото ѝ поведение в „Ергенът“, откъдето беше изгонена, защото оскуба танцьорката Мони и заяви: „Което не се оправя с бой, се оправя с много бой!“. Зрителите останаха шашнати от агресивното ѝ поведение и се запитаха коя нормална майка ще си повери децата на агресивната петричанка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *