Петричанката Теодора от „Ергенът“ имала връзка с футболист от ЦСКА

Петричанката Теодора от „Ергенът“ имала връзка с футболист от ЦСКА

Оказа се, че Теодора от втория сезон на „Ергенът“ е била гадже на известен футболист. Преди да бъде изгонена от романтичното риалити след юмручната ѝ схватка с нейната конкурентка Мони, самата тя призна, че си пада по футболисти и ММА бойци.

Задоволявайки любопитството на последователите си в Instagram Теодора потвърди, че е имала авантюра с известен играч на ЦСКА. Само че повдигна завесата пред личния си живот съвсем леко. Въпреки че отрече да крие за връзката си с футболиста, детегледачката на семейство Гущерови скри с емотикона името му, което беше изписано от неин последовател. И отсече: „Никога не сме крили връзката, която сме имали.“

В отговор на констатацията, че изглежда много по-зряла за крехките си 19 години пък, Теди се похвали, че не само на визия, но и на акъл го докарва 10 години отгоре.

„Смятам, че в една връзка мъжът трябва да има водеща роля“, сподели още Теодора Илиева, която споделя, че е останала най-близка с Кристина и Мария от бившите си „колежки“ в „Ергенът“, които са се натискали за сърцето на Евгени Генчев, пише „Телеграф“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *