Петев продължава да няма победа начело на Босна

Петев продължава да няма победа начело на Босна

Националният отбор на Босна и Херцеговина продължава да е без победа под ръководстово на Ивайло Петев. Босненците завършиха наравно 0:0 в приятелски мач срещу съседите от Черна гора. Босна и Херцеговина бе без някои от най-големите си звезди за този мач, но това все пак не спести критиките към Петев и играчите му в местните медии.

Ивайло Петев пое тима през февруари с цел да го класира на Модниала в Катар, но до този момент е с актив от три равенства и една загуба, макар два от мачовете да бяха приятелски.

Той дебютира с 2:2 срещу Финландия в световна квалификация, след което даде положителен тест за коронавирус и пропусна следващите два двубоя на тима си. Все пак с неговите играчи и неговата тактита, Босна направи 0:0 в контрола с Коста Рика и загуби с 0:1 от световния шампион Франция.

Петев коментира играта на тима си и заяви: „Това беше приятелски мач и имахме доста дебютанти в състава. Не беше лесно, но хубавото е, че добих представа за възможностите на тези момчета. Има от какво да съм доволен, но в същото време някои неща не ми харесаха. Желанието за победа беше налице, но допуснахме много грешки. Браво на Шехич за спасяванията, но ние сме едно цяло и не трябва да се делим“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *