Новините

Пенсионираха директора на училището в Кресна, поста му зае заместничката му

Учителката по математика и информационни технологии Василка Петрова пое ръководството на СУ „Паисий Хилендарски” в Кресна. Тя е назначена за временно изпълняваща длъжността, след като директорът Борис Иванов бе пенсиониран.

За кадровата рокада се разбра от официалния сайт на училището, където името на досегашния директор липсва, а като такъв е посочена В. Петрова. В събота на Фейсбук страницата на образователната институция бе публикувана и заповед, подписана от новата директорка за организиране на учебния процес и ротацията за тази седмица.

Самият Б. Иванов дълги години бе учител по биология и химия. През 2018 г. застана начело на училището, като спечели конкурса за длъжността. Сега при навършване на годините и отговаряйки на условията е пенсиониран.

В. Петрова работи в училището от 10 години, а от септември 2014 г. е заместник-директор по учебната дейност, пише „Струма“.

В момента в СУ – Кресна търсят заместник-директор по учебната дейност. Срокът за кандидатстване за обявеното едно работно място е до 18 февруари /петък/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *