Певицата Киара от „Ергенът“ е била гимнастичка

Певицата Киара от „Ергенът“ е била гимнастичка

В светските среди изплува любопитна тайна за Киара Маджарова, която е определена като една от най-красивите участнички от третия сезон на „Ергенът“. Певицата създаде впечатлението, че едва сега прохожда в светските среди и изявите пред публика, но това съвсем не е така.

Появиха се нейни снимки от преди поредицата от корекции, съпътстващи желанието да се слее с фолк гилдията. Феновете на „Ергенът“ истински изумени от старите снимки от детството на Киара, които заляха публичното пространство.

Оказа се, че ергенката е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България. Не става ясно защо се е отказала и е решила да залитне към попфолка, пише Шоу Блиц.

Макар че дори участничките я посочват като една от най-красивите в този сезон, Киара не успя да спечели сърцето на Алек Младенов. И макар да е все още в предаването, той не ѝ обръща особено внимание. По случилото се до този момент изглежда, че Алек си пада по по-зрели от него жени, ако съдим по срещите му с Надежда и Магдалена.

В социалните мрежи ври и кипи от положителни коментари за външния вид на Киара преди „Ергенът“ и всички съжаляват, че се е отказала от художествената гимнастика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *