Паника в петричка секция, застъпничката от БСП със съмнение за Ковид

Дългогодишна председателка на БСП от петричкото с. Кромидово предизвика паника в изборния ден, след като болна отиде да участва като застъпник от БСП в секцията, съобщиха от селото. Видимо тя била болна, а част от членовете в комисията били информирани, че 62-годишната Йорданка Драмова е с двустранна бронхопневмония, на инжекции, със съмнение за Ковид. Тя била с препоръка от личния й лекар да остане под карантина в дома си.

На председателското й място пристигнал вчера млад мъж от Петрич, а на Йорданка Драмова й бил даден друг документ да остане като застъпник, разкриха подробности запознати със случая.

Възмутени членове подали сигнал на тел. 112 вчера следобед, за да съобщят за нарушението. На място пристигнал патрул от Петрич с униформени. Йорданка Драмова обаче останала в избирателната секция, твърдят очевидци. Поради недоволството от страна на Йорданка се създала суматоха, а тя си позволила да ругае и псува най-демонстративно.

От РУ – Петрич потвърдиха за получения сигнал и увериха, че работят по случая. Образуван е доклад и след приключването на проверката ще стане ясно дали жената действително е трябвало да е под карантина, или сигналът е фалшив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *