Пазете се от най-големите лъжци сред зодиите

Всички представители на зодиака лъжат в различна степен и използват различни оправдания, когато го правят. Близнаците, например, са една от зодиите, склонни да си измислят какви ли не лъжи. Това е тяхната любима игра и никога няма да се изморят да я играят, пише actualno.com.

Девите пък от своя страна никак не са добри в лъжите. Те се притесняват, когато се опитат да лъжат, защото смятат, че никой няма да им повярва на казаното. Козирозите пък са свикнали да лъжат единствено тогава, когато искат да направят добро първо впечатление. Най-често са склонни към лъжа, ако искат да докажат някакъв несъществуващ материален статус.

Ето кои са най-големите лъжци сред зодиака:

Лъв

Лъвовете са царе в това да ви накарат да вярвате в нещо, което не е истина. Те са виртуози в лъжите и в това нямат равни на себе си. Способни са да скрият всяка една емоция и окото им няма да мигне, докато го правят.

Овен

Тази зодия лъже единствено тогава, когато иска да прикрие неприятна ситуация. Ако принуждавате Овен да направи нещо, което не иска, бъдете готови за добре скалъпена лъжа.

Стрелец

Тези хора не лъжат за сериозни неща и това най-много вбесява близките им, защото лесно биват разкривани.

Телец

За Телците лъжата е един вид изкуство. Правят го умело и изобщо нямат страхове, че могат да бъдат разкрити. Ако Телците не искат да ви помогнат в дадена ситуация, бъдете сигурни, че към вас се засилва перфектната лъжа.

Водолей

Водолеите не лъжат, те по-скоро не казват цялата истина. Това им е заложено още от деца. А самите представители на зодията най-много мразят да бъдат лъгани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *