Очи в очи… да гледаш как жена ти прави секс с друг

Очи в очи… да гледаш как жена ти прави секс с друг

Все повече се увеличава броят на мъжете, които публикуват обяви в приложения за запознанства, в които молят други господа да правят секс със собствените им съпруги. Това е нова тенденция в секса. Тази сексуална активност, която хората наричат рогоносец, не е обаче типичната тройка. За много хора този тренд предоставя на партньорите пространство за изследване на техните сексуални желания по нов и различен начин, пише mila.bg.

Секс терапевтът д-р Джо Корт казва, че тази форма на „еротизирана измама“ включва свидетелската страна, защото на „рогоносеца” му е приятно да вижда партньора си сексуално удовлетворен. Рогоносенето по същество е сексуален интерес, когато някой се възбужда от гледането на партньора си да прави секс с друг. То може да включва произволен брой комбинации от пол и сексуална ориентация.

Разликата между тройката и „рогоносеца очи в очи“ е, че в първия случай тримата партньори взаимодействат сексуално. При втория сценарий има трима души, но не всички те са взаимно ангажирани участници в сексуалната активност. Рогоносецът е човекът, който гледа.

Разбира се, има елемент от BDSM, участващ в рогоносенето. Притежателят на рогата е в покорна роля. Много хора казват, че рогоносенето е почти друга форма на мазохизъм. В много случаи рогоносецът се оказва сексуално възбуден, докато наблюдават как се развиват събитията. Междувременно рогоносецът доминира над един или двама участващи мъже, което може да е много овластяващо.

Рогоносенето не е същото като изневярата. При него рогоносецът е наясно с действията на партньора си, които се случват пред него, и изисква постоянна комуникация. Този процес също така включва всички в интимността, макар и по различен начин.

Интернет трафикът показва, че голям брой хора ежедневно търсят думата „рогоносец“ в Google. Освен това много порно сайтове съобщават, че „рогоносец порно“ е една от най-търсените им категории.

Ако вашият партньор е изразил интерес към този модерен тренд в секса, но не сте много ок с идеята, винаги може да опитате някои въвеждащи дейности. Например вие или вашият партньор може да споделяте секс фантазии, които включват други хора. Или споделяйте истории за минали сексуални преживявания.

Ако искате нещо по-ангажирано, може да изпратите партньора си на среща с някой друг и да го накарате да сподели интимните подробности, след като приключи.

Някои хора твърдят, че това значително е подобрило интимността им с постоянната им половинка. Но, разбира се, като всяко друго нещо на този свят, това не е за всеки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *