От трън, та на глог в „Капките“! Нов грандиозен скандал съсипва шоуто

Михаела Маринова и шоуто „Като две капки вода“ се оказаха в окото на бурята след като спретнаха световен расистки скандал, възмутил няколко държави. Причина за негодуванието на редица световни медии и музиканти е ролята, в която на Михаела се превъплати в африканската звезда Номсебо Зикоде.

Видеоклип от участието на Михаела бе забелязан в чужбина и много бързо стана вирусен и бе споделен от хиляди потребители по целия свят. Михаела и „Капките“ мълчат по случая, тъй като за тях този скандал е изкуствено създаден. Да, ама предприеха действие, с което рязко признават вината си и се опитаха тихомълком да измият срама.

От продукцията са изтрили клипа с имитацията на Михаела, който вече обиколи целия свят и стана повод за възмущение от много популярни звезди. От предаването вместо да излязат с ясна позиция и оправдание, те се опитаха да заметат ситуацията и по този начин да я заплетат още повече.

Мнението на зрителите е, че Михаела се е справила перфектно в образа на африканската звезда и недоумяват защо шоуто е изтрило клипа. Вероятно заради заканите, че адвокатите на певицата ще се задействат и ще съдят шоуто за уронване на престижа. Факт е, че явно има нагазени права и затова видеото е премахнато от официалния канал на предаването, където се качват всички изпълнения на участниците. Все още може да се намери в други неофициални канали

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *