Оставиха в ареста мъж от Хаджидимово, блудствал с 10-годишно момиче

Окръжен съд – Благоевград взе най-тежката мярка за процесуална принуда по отношение на обвиняем за задържане на чужди деца и блудство с 10-годишно момиче.

След анализ на събраните доказателства по делото съдът прецени, че може да се направи обосновано предположение за съпричастност на обвиняемия към повдигнато му обвинение, както и че е налице реална опасност да извърши друго престъпление, и потвърди определение на Районен съд – Гоце Делчев, с което по отношение на обвиняемия е взета най-тежката мярка за процесуална принуда.

Д.. У. е обвинен в това, че за времето от 16:00 часа на 20.02.2021 г. до 15:00 часа на 21.02.2021 г. в къща, в гр. Хаджидимово, самоволно е прибрал при себе си чужди деца, ненавършили 14 – годишна възраст, и незабавно не е уведомил властта или не ги е върнал на родителите им – престъпление по чл. 185, ал. 1 от НК.

Той е обвинен и в това, че за това, през това време в къщата е извършил блудствени действия спрямо десетгодишно момиче. Постановеното определение от Окръжен съд – Благоевград е окончателно и не подлежи на обжалване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *