Опра Уинфри разкри шокиращи случки от миналото си

Тъжната житейска история на известната водеща Опра Уинфри разплака милиони. Тя има много успешна кариера, но се оказва, че детството ѝ е било меко казано травмиращо, предава БГНЕС.

По време на интервю с принц Хари тя разкри, че неин роднина я е изнасилил няколко пъти, когато е била само на 9 години. Според Уинфри сексуалните посегателства са продължили до 14-годишна възраст.

Водещата разказа за травмите, които е преживяла като дете, в новото си шоу за психично здраве „The Me You Can Not See“, по което започва да работи с Хари. Когато се върна към този болезнен период, тя се просълзи, обяснявайки, че по-големият ѝ братовчед я е тормозил и е мълчала за това, защото нямала представа какво означава думата „изнасилване“.

„На 9, 10, 11 и 12 години моят 19-годишен братовчед ме изнасили“, призна водещата и обясни, че не е знаела какво е секс по това време.

„Не знаех какво е изнасилване. Със сигурност не бях наясно с тази дума. Нямах представа какво е секс, нямах представа как се правят бебета, дори не знаех какво ми се случва. И запазих тази тайна. Това е просто нещо, което приех – едно момиче не е в безопасност в свят, пълен с мъже“, каза Опра на принц Хари.

Тя стига и по-далеч, признавайки, че е била изнасилена от няколко роднини, включително чичо ѝ, и този травматичен период е продължил до 14-годишна възраст, когато е забременяла и е била изпратена да живее при баща си.

„Той ме заведе в магазин за сладолед, докато все още течеше кръв по краката ми, и ми купи сладолед“, споделя сърцераздирателната истина Опра.

Израствайки, Опра е била подложена и на други форми на насилие, включително физическо насилие от баба си и пренебрегване от майка си.

„Начинът, по който баба ми ме отглеждаше и биеше, когато бях на пет и шест години, е много зловещ. Баба ми беше много строга, както и много чернокожи родители през онази епоха. Идеята да прегърнеш и обичаш детето си или дори само да накараш детето да се чувства обичано, просто не беше част от живота ѝ“, обяснява Опра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *