Огромен наплив пред магазина, всички плащат със столевки!

Огромен наплив пред магазина, всички плащат със столевки!

Опашки се извиха още по обяд пред секциите в Помощното училище в Благоевград. Стълпотворението е голямо и дори за наблюдателите на партиите е трудно да въведат ред и да накарат чакащите избиратели да спазват дистанция от метър и половина помежду си. Наложи се част от тях да бъдат спирани на входа на учебното заведение, тъй като коридорът беше задръстен от хора.

Оживлението в района е от сутринта, макар че по традиция тук най-големите опашки се извиват късно вечер. Тук гласуват основно жителите на ромския квартал, които този път явно са наясно за кого да упражнят своя вот. Повечето от тях разказаха, че няма разлепени афиши, нито пък някой от кандидат-депутатие от града е стъпвал там, за да ги агитира, да обсъди проблемите им и да им обещае нещо.

Опашката пред Помощното училище се увеличава, но най-голяма бе навалицата пред близкия хранителен магазин, предава Илинден прес. Продавачите признаха, че има страшно много клиенти в последните 2-3 дни, като всички пазаруват със столевки и петдесетолевки. Хората от квартала купуват повече, отколкото на Великден и на Гергьовден, категорични са търговците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.