Обвиниха в изнасилване Тузара от „Сексът и градът“

Обвиниха в изнасилване Тузара от „Сексът и градът“

Актьорът Крис Нот, прочул се като Тузара в хитовия сериал „Сексът и градът“ е обвинен в сексуално посегателство от две жени. Твърденията им са публикувани в The Hollywood Reporter (THR). Според изданието двете обвинителки на Нот, които не се познават помежду си, са се обърнали към THR поотделно и с месеци разлика в твърденията си срещу актьора, който категорично отрича обвиненията.

И двете жени използват псевдоними – Зоуи (сега 40-годишна) и Лили (сега 31-годишна). Първото нападение се твърди, че е станало през 2004 г., а второто – през 2015 г., три години след като Нот се е оженил за съпругата си Тара Уилсън, от която има две деца. Двете жени твърдят също, че нападенията са се случили в два от домовете на Нот – първото в апартамента му в Лос Анджелис, а второто в имота му в Ню Йорк – след като актьорът ги поканил на гости. Едната от тях твърди, че се е нуждаела от шевове, след като Нот я изнасилил брутално в апартамента си през 2004 г., когато той е бил на 49 години, а тя само на 22.

Първата жертва – Зоуи заявява, че е посетила дома на актьора в Западен Холивуд, за да върне книга, която той ѝ е дал назаем, докато втората заявява, че е посетила апартамента на Нот в Гринуич Вилидж след среща, когато той я поканил да опита „колекцията му от уискита“.

И двете жени твърдят, че неотдавнашната публичност около рестартирането на „Сексът и градът“ е „задействала“ ужасяващите спомени за срещите им с Нот, който през изминалата седмица присъстваше активно в новините заради шокиращата смърт на героя му в първия епизод на новата поредица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *