Нострадамус: Вирус ще ни превърне в зомбита!

През последния месец потребители на социалните мрежи в САЩ масово припомнят инструкции за оцеляване по време на зомби апокалипсис. Инструкциите са изготвени от американския център за контрол и превенция на заболяванията (CDCP). Нарастването на интереса към това ръководство е свързано с апокалиптичните „прогнози“ на Нострадамус за 2021 г.

В предсказание на Нострадамус за тази година се говори за някакъв вид биологично оръжие, което ще „превърне заразените в зомбита“. Масово жителите на Съединените щати приемат тълкуването на четиристишията с предсказания на френския лекар за чиста монета и предстояща реалност. Това води до рязко увеличаване в разпространението на инструкциите от центъра за контрол и превенция на заболяванията.

В тях се набляга на необходимостта от запаси с вода и храна, лекарства, подготовка на притежаваните оръжия и т. н. Много американци вярват в теориите на конспирацията и са убедени, че „правителството знае нещо“.

В края на миналата година медиите по света се надпреварваха да пишат за уж разчетените предсказания на Мишел Нострадамус за 2021 г. Според най-известния пророк през 2021 г. нов вирус ще превърне хората в зомбита. Заедно с това ще има библейски глад, мощно земетресение, слънчеви бури, които ще причинят огромни щети на Земята и ще доведат до война по цялата планета. В същото време ще започне чипиране на войниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *