Нов удар в скандала между Джулиана Гани и Илиян Найденов

Нов удар в скандала между Джулиана Гани и Илиян Найденов

Професионалната изкусителка Джулиана Гани се оказа истинска кралица на скандала. Макар че двамата с Илиян отдавна се зарекоха, че няма да продължат медийния цирк след бурния край на брака си, силиконовата хубавица хвърли поредната бомба.

Вече научихме, че русокоската бързо е забравила бащата на детето си и има връзка с друг мъж, която е започнала много преди раздялата ѝ с Илиян. За това свидетелства и самият бивш на Мис Силикон като дори посочи, че това е актьорът Станислав Яневски, но това така и не бе потвърдено.

Межудвременно макар и в момента да е щастлива на любовния фронт, Гани продължава да сипе обиди по адрес на бившия си. И едно от последните ѝ сторита го доказва.

Тя сподели поредното лично съобщение, което е получила в Инстаграм по повод раздялата ѝ с Илиян. Не е известно от кого е, но определено е някой, който подкрепя решението на Джулиана да се разведе. Но дали това няма да е последният удар, който силиконката нанася по егото на Илиян, или циркът ще започне отново, вероятно много скоро ще разберем, пише Woman.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *