Нов скандал около Михаела Маринова в Капките

Един от най-големите български хитове „Огън от любов“ в изпълнение на Васил Найденов и Силвия Кацарова бе свален от ефир и не можа да прозвучи в риалити формата „Като две капки вода“ миналата вечер. Според запознати причина за това са неуредени авторски права.

Във вечерта на българските дуети Михаела Маринова трябваше да имитира Силвия Кацарова, която не се появи в залата да я подкрепи. Когато дойде ред на Мишето, както я наричат останалите участници, тя излезе заедно с Васил Найденов, но преобразена като Мария Илиева.

Двамата изпълниха „Болката отляво“, която е част от соловия репертоар на Кеца. Тъй като парчето има версия и с Мария Илиева в лайв от музикални награди на БГ Радио преди години, дуетът беше изфабрикуван по спешност и подмени образа на Кацарова с този на Илиева, пише hotnews. Найденов и Маринова се справиха блестящо въпреки промяната.

Оказа се, че проблемът е с продуцент, който държи правата върху текста на „Огън от любов“. Той информирал продукцията, че не „Музикаутор“, а той има права върху текста и, ако парчето бъде изпълнено, ще трябва да му се плати.

Преди време Михаела Маринова бе замесена в международен скандал с расистки отенък след въплащението си в Номсебо Зикоде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *