Нов екшън: Масов бой в селото на братята-милионери

Нов масов бой в село Микрево, община Струмяни, вдигна на крак полицейското управление в Сандански снощи.

Две враждуващи фамилии се сбили жестоко след сериозен запой и само бързата намеса на полицията предотвратила фатален завършек на мелето. Над 15 озверели мъже, въоръжени с прътове и камъни, се млатили безпощадно.

В боя е пострадал млад мъж, който е транспортиран в санданската болница, където раните му са обработени. Шестима от инициаторите на боя са задържани. Това е вторият масов бой в селото за около седмица. Преди дни, както Struma писа, се сбиха фамилията на братята Благовест и Светослав Аспарухови, които спечелиха от тотото 1 920 000 лева и лека кола, и фамилията на съседа им Кирил У.

Поводът бил леко ПТП, което според един от братята милионери е било режисирано, за да стане скандал. След ПТП-то и кавгата няколко души от фамилията на Кирил нападнали братята милионери с бухалки пред семействата им. Развихрил се масов бой, в който участвали около 20-ина души, 13 от които бяха задържани за разпит, имаше и 2-ма пострадали и настанени в болница.

Напрежението между клановете наложи денонощна полицейска охрана в селото, която бе вдигната завчера. Веднага след като полицията си тръгна микревци отново се биха зверски. От снощи отново полиция обикаля селото денонощно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *