Новата на Рачков – ревнивка от класа, вдигна мерника на Игнатова

Страшна беля дойде до главата на комика и водещ Димитър Рачков с неговата половинка Анита Димитрова – красавицата я тресе луда ревност. Със своите едва 23 години и атрактивна външност, Анита би могла да има всеки мъж, но тя се чувствала несигурна и постоянно подозирала комика в изневери.

Блондинката била толкова обсебена от актьора, че го преследвала навсякъде – била с него на всяка репетиция, винаги в публиката по време на лайфовете и дори по кафета с приятели. Неслучайно аверите му тайно я наричали „ваденката“, пише show.bg.

На самия Рачков в началото му било приятно да го ревнуват, но с течение на времето и на него започнало да му дотяга постоянното й присъствие.

Той дори я подканил да излиза по-често с приятелки или да си намери някакво странично занимание, но Анита предпочитала да кисне в апаратната и да го наблюдава, докато текат репетициите.

Близки до Рачков пък шушукат, че ревността й не била съвсем безпочвена. Той често й давал поводи, като се закачал с дамите от екипа.

Отделно Анита се дразнела, че нито веднъж не споменал за съществуването й в „Забраненото шоу на Рачков“, а в същото време бившата му Мария Игнатова вече на няколко пъти влизаше в сценария.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *