Нина Добрев с първа „рожба“

Холивудската актриса с български корени, Нина Добрев, се похвали в социалните мрежи с много специален житейски момент. В Instagram чаровницата написа „Родих първото си бебе“, като сподели и снимка.

Но истината е, че Нина е намерила просто много атрактивен начин да обяви не че е станала майка за първи път, а че дебютът ѝ като филмов режисьор вече е факт. А премиерата на лентата ѝ The One бе през уикенда на събитието Mammoth Film Festival, пише woman.bg.

Именно от там, на червения килим, е и кадърът, който Добрев е споделила в мрежата. „Родих първото си бебе… Филмово бебе. Заченах го преди няколко години, носех го със себе си доста дълго време и сега най-накрая го видях пред публика за първи път.

Беше толкова специално да споделя това интимно преживяване с всички на Mammoth Film Festival“, пише актрисата с български корени и добавя: „Толкова много се вълнувам. Благодаря на всички за подкрепата. Нямам търпение за следващата глава от моето (режисиране) родителство“, написа Нина.

Режисьорският дебют на актрисата е късометражен филм, психологически трилър, който проследява деня на една майка с детето ѝ на пейка в парка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *