Нина Добрев отново е на крака след инцидента с мотоциклет

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев отново се изправи на крака, сподели самата тя през изминалите дни в профилите си в социалната мрежа. Актрисата все още носи шина и патерици, но изглежда, че възстановяването ѝ върви по план, а тя не губи настроението и добрия си дух през това време. Без да се изолира от общността дори и в такъв тежък момент, Нина прие да гостува в телевизионно предаване, в което направи няколко крачки без помощта на патерици.

Преди по-малко от две седмици Нина се подложи на тежка операция на крака, след като претърпя инцидент с мотоциклет в края на май. 35-годишната актриса публикува снимки от подготовката за операцията и непосредствено след нея, като разкри, че в следващите месеци ѝ предстои дълъг възстановителен период и вместо селфита от екзотични дестинации, на които са свикнали, последователите ѝ ще виждат все повече снимки на крака ѝ.

Нейният приятел Шон Уайт е плътно до нея и се грижи нищо да не ѝ липсва. Въпреки недоброто ѝ здравословно състояние, звездата от „Дневниците на вампира“ не е загубила борбения дух и позитивизма си.

„Живея на ръба… и често падам от него“, гласи вече описанието ѝ в Инстаграм.

Към края на май Нина сподели снимки, на които показа как се е решила да кара мотоциклет, но не дълго след това пада от него и чупи левия си крак на няколко места. Филмовата кариера на актрисата ще бъде сложена на пауза за следващите няколко месеца, докато трае възстановяването ѝ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *