Ники Кънчев: Мачкай, Мария, сега е твоят момент

Мария Бакалова се превърна в един лакмус на нашето общество. От гледна точка на шоубизнеса, аз искам повече такива събития, в нашата страна да се случват такива големи неща. Това коментира в „Денят започва“ по БНТ журналистът и тв водещ Ники Кънчев по повод историческия успех на първата българска актриса с номинация за „Оскар“.

Защо тя успя – възможно ли е една българка от „Меден рудник“, Бургас, да стигне до Холивуд, попита риторични Ники Кънчев.

Първо – евала на родителите й, че са я подготвили, че са я насочили колко важно е образованието й, учила е в профилирана гимназия, след това в НАТФИЗ. Успехът й не е толкова изненадващ, тя е подготвена, подчерта Ники Кънчев.

Тук критиките са, че „Борат“ не е на необходимата висота, но този филм е за пороците в Америка, за техния ламтеж за пари, много силна и смела сатира е. Факт е, че това наше момиче влиза и тя изнася филма реално – че Борат има дъщеря и той я промотира навсякъде, категоричен е журналистът.

Тя играе много добре – използва мимиките, лицето си, поставят се въпроси за равноправието на жените, на медиите, допълни той.

Тя не се срамува да каже откъде е, говори много добре за България, за българската театрална школа, казва, че има много други момчета и момичета като нея, смята Ники Кънчев.

У нас битува мнението, че най-великите български актьори нямат „Оскар“, а пък „някаква 24-годишна пикла“ ще спечели ами това е положението – навремето си пишехме с руските приятелчета, а сега гледаме телевизия през телефона, смята водещият. Така че, нека да мачка, сега е нейният момент!

Тя е един много добър посланик на България в това време, категоричен е Ники Кънчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *