Нидал Алгафари: По Черноморието само джебчии и лоша храна, няма да стъпя там

България е готова с рекламния си клип за предстоящия туристически сезон. Според режисьора и политически PR – Нидал Алгари, клипът няма ясна таргет група, която цели да привлече.

,,България си е много красива. Малко ме притеснява дали тези картички ще привлекат туристи. Към кой таргет е насочен клипът? Хубави кадри, но няма отличителното, че това е българско. Със сигурност не можем да търсим световни имена. Ще привлечем средната група“, коментира той.

Със сигурност може да се рекламира повече и много по-добре. Дали този клип ще се полза от тур агенции, дали ще се пуска по други телевизии, световни, но така общо към всички няма да се получи, допълни още Алгафари в ефира на Bulgaria ON AIR.

И призна, че отдавна не посещава родното Черноморие.

Аз ходя на едно и също място вече 20 г. Не е България, защото ги няма тези сергии тип „Илиянци“. Ходихме по нашето Черноморие, сблъсках се с джебчиите, автоджамбазите, лошата храна. И те ме отказаха да ходя на нашето Черноморире. И този клип мен няма да ме върне по нашето Черноморие, категоричен бе Алгафари.

И допълни, че страхът от коронавируса кара хората да бъдат по-предпазливи и да решават за почивките си в последния момент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *