Невена Цонева ядоса феновете, отричат се от нея

Певицата успя да си навлече гнева на всички хора, които работят в офис. Нейно изказване ги подразни и със сигурност ги загуби като фенове. Бившата певица на Ку-Ку бенд публикува видео, в което обяснява как хората трябва да следват мечтите си и да пътуват, а не да работят на бюро. Тя явно не се замисля, че има професии, които трябва да се работят от някого и те са на бюро.

„Почвате една работа в една служба. Ходите всеки ден от 8 до 18 ч. Прибирате се вкъщи, детето реве, готвите манджи. Почва се вечерта, айде да му оправиш леглото, да му измиеш зъбите. В общия случай винаги е една изнервена история. Не мога да си представя, хора, че аз ще седна зад едно бюро и ще седя по 8 часа зад бюрото и ще говоря някакви глупости с някакви хора. Предпочитам да ми е свободна душата, да знам, че ще се занимавам с това, което е вътре в мен. Представете си, защото това ви предстои! Искате ли да стоите зад бюро, или предпочитате да сте свободни“, философства Невена.

Тя представя труда като нещо скучно и гадно, а хората, които работят в офис – поробени. От известно време Цонева залита по окултното и води свой подкаст в Ютуб. Тя се изявява и като лайфкоуч. Явно певицата иска да накара жените да напуснат скучната си работа и да си гледат кефа. Няма нужда и да чистят, готвят и да се грижат за детето. Под видеата в Ютуб е спряла коментарите, защото има много критика, особено за по-повърхностните и елементарни изказвания.

Досега феновете я подкрепяха, особено след напускането ѝ от екипа на Слави Трифонов, но сега вече виждат как разсъждава и масово се отричат от нея, пише woman.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *