На какво е готова всяка зодия в името на любовта

Някой, за да спечели любимия човек, скача с парашут, някой разкрива душата си напълно, а трети проявява огромна грижа, която не показва по отношение на никого другиго. На какво е готова в името на любовта всяка една зодия, ще разберем сега.

Овен

Овните в пристъп на любов са готови да се променят и това за тях е истинска лудост, естествен подвиг, защото обикновено те така или иначе вярват, че са съвършени. Представителите на този знак веднага се отърват от всеки детайл от облеклото, по чийто адрес са били критикувани от любимия човек. Готови са да придобиват нови знания, стават по-меки, временно забравят за егоизма и дори могат да се откажат от работа, за да са с този, който им е скъп на сърцето.

Телец

Телците като цяло не са особено склонни към загуба на разум от любов, но временно могат да попаднат в подобно състояние. За представителите на този знак лудостта в името на любовта е голям разход на пари за подаръци и удоволствия за любимия човек, задоволяване на всичките му ирационални, неразумни капризи. А също и изход от зоната на физически комфорт, съгласието да яде каквото им се каже, дори пренебрегването на всичко, което по принцип правят по график.

Близнаци

За Близнаците лудостта в името на любовта е да откажат интимно взаимодействие и дори флирт с други претенденти за тяхното внимание, да бъдат верни, дори ако обектът на тяхното обожание все още не е признал чувствата си. И представителите на този знак са готови да стоят под прозореца на любимия човек, да му пеят серенади, могат да си направят татуировка с името му и да си нанесат сериозна физическа вреда, за да докажат сериозността на чувствата си.

Рак

Раците са доста резервирани, загрижени за своята безопасност и дори в името на любовта, като правило, те не са готови за нещо изключително. За тях истинската любов се изразява в пълна откровеност, разголване на душата, допускане до личното пространство, до което няма достъп никой друг. Но прибягват до това само в пристъп на отчаяние, като екстремно средство за получаване на взаимна любов.

Лъв

Лъвовете в името на любовта могат временно да забравят за себе си, да дадат приоритет на интересите и добруването на този, когото обичат, да го обградят с пълна грижа . И това е истинска лудост за такива егоцентрици, тъй като обикновено във всяка ситуация Лъвовете мислят преди всичко за себе си. Но любовта също тонизира и мотивира представителите на зодията, те захвърлят вродения си мързел и започват да печелят повече, да се усъвършенстват лично и творчески.

Дева

Девите по правило не са готови на никаква лудост в името на любовта, те обикновено предпочитат да бъдат тези, за които се извършват лудостите. Понякога обаче са залепени и тогава могат да рискуват кариера и дори да я унищожат, да застрашат материалното си благополучие, да открият неочакван запас от щедрост в себе си и както се казва „да свалят ризата от гърба си“.

Везни

Везните ще помислят тридесет и три пъти, преди да започнат да полудяват от любов и да направят нещо необичайно. Те не се страхуват да се наранят физически, много по-страшно е да застрашат репутацията си и да станат смешни както в очите на влюбения, така и в очите на хората около тях. Въпреки това, понякога представителите на този знак са способни на много, за да привлекат вниманието на любимия човек – могат публично да танцуват на масата, да крещят любовни признания и някои други подобни изпълнения.

Скорпион

Скорпионите са крайни. Те са готови на всякакви глупости, за да привлекат вниманието на любимия човек и да постигнат взаимност. Естеството на действията зависи от фантазията и степента на склонност на всеки отделен представител на зодията, от това дали той е в минорно или мажорно настроение в момента.

Стрелец

Стрелците са готови на много в името на любовта и в същото време не смятат действията си за лудост, дори ако хората около тях имат диаметрално противоположно мнение по този въпрос. За тях всички средства са добри, за да постигнат взаимност и да покажат чувствата си в пълната им гама. Те правят това, което смятат за необходимо, за да спечелят обекта на привързаност, за тях това е естествена нужда, а не специален подвиг.

Козирог

Козирозите са сериозни личности, те са извън техните редици, но за тях истински подвиг в името на любовта е отхвърлянето на някаква глобална цел, към която вървят в продължение на много години, както и отказ от обичайното си местообитание, занимание, което им доставя удоволствие и носи някаква полза. И понякога, в някои екстремни ситуации, представителите на този знак в името на любимия човек могат да направят нещо, което категорично не е одобрено нито от закона, нито от моралния кодекс.

Водолей

За Водолеите няма нищо по-лудо от това да следват любимия човек до края на света, отказвайки се от амбициите си, независимостта си и всичко, което съставлява техния личен свят. Разбира се, те могат да скочат с парашут от хеликоптер и да изпотъпчат цветните лехи в целия район, а под прозорците да пеят серенади, но това за тях е по-скоро забавление, отколкото истинско героично дело в името на любовта.

Риби

Рибите са инфантилни, така че всяка постъпка, която надхвърля обичайното им съществуване, вече е лудост. Например, изневяра за да са с новия любовник/ца, навлизане в чужда за тях среда. Представителите на тази зодия мислят всичко, което все още не са изпитали, за героичен акт, който изисква морални усилия. Просто за тях и най-малкото отклонение от установената норма е подвиг, пише Хепи Уоман бг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Кола се обърна по таван край Симитли, има жертва и ранени
Next post Стрелба в супермаркет в САЩ, има убити и ранени