Наша гадателка врачувала на султанката на Дубай

Наша гадателка врачувала на султанката на Дубай

Зара Атанасова – единствената жена частен детектив, набира все по-голяма популярност в България. Личен консултант, гледачка на карти „Десте“, нумеролог и терапевт са само част от нещата, които умее. Помогнала на много хора да намерят златната среда, тя продължава да търси доброто и да го прилага в своите консултации.

„Баба ми гледаше на карти и практикуваше пулсова диагностика. Това е метод, в който се хваща пулсът на човека със затворени очи, а гадателят „вижда“ болестите в тялото му и моменти от неговото бъдеще. Наследила съм тази дарба от баба ми и до ден днешен я прилагам“, разказва Зара, която оцеляла след нелечима болест в детските си години като по чудо. Ясновидката е прочута в няколко държави. Радва се на голяма популярност в Гърция, където е живяла и е била омъжена за грък.

В разгара на пандемията в края на 2020 г. гадателката започва нов етап в кариерата си. Купува импулсивно билет за Дубай, за да отдъхне и да съчетае полезното с приятното. В Емирствата се запознава с много хора, на които прилага опита и знанията си. Половината от деня прекарва в лобито на хотела, в който е отседнала. Разположена удобно, консултира онлайн хора по цял свят.

„Забелязах, че една жена ме гледа с искрен интерес. Следеше всеки мой жест и мимика. Бях поставила картите „Десте“ на масата и гледах на моя клиентка. Тази жена ме наблюдаваше така настойчиво, че чак ми стана неудобно. Изчака ме да приключа консултацията и се приближи към мен.

Попита ме какво правя и аз ѝ разказах за моите дарби и за това, с което се занимавам. Тя прояви огромен интерес и ме покани в стаята си, за да ѝ гледам на картите „Десте“ и да ѝ направя лична консултация.

След като се качих в апартамента ѝ, се оказа, че това е известна султанка, уважавана в Арабските емирства. По време на сеанса ѝ казах неща, които никога не беше подозирала за себе си. Тя остана очарована и ме препоръча на цялото си семейство. Свърза ме с високопоставени личности, които ми отвориха широко вратите към домовете си, обяснява ясновидката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *