Наско Сираков: Най-важният мач на „Левски“ е този с НАП, не търсим нападател

Собственикът на Левски Наско Сираков говори за представянето в евротурнирите и какво предстои за „сините“. Той отбеляза, че най-важният мач за клуба е този с Националната агенция за приходите. Сираков разкри дали Билал Бари скоро ще се завърне в игра.

„Смятам ,че отборът в момента е в добро състояние, показа го последният месец и половина в европейските клубни турнири. Представихме се добре, с малки изключения, и в шампионата. Всичко е нормално и спокойно“, сподели Сираков пред БГ Радио.

„Мисля, че Айнтрахт е прекалено голяма хапка за нас в този момент. Най-нормалното нещо се случи, защото ние не можем да изтъкнем нито една причина защо трябва ние да ги отстраним. Далеч сме още от тяхното ниво, трябва да се работи много в България, за да стигнем до тези клубове“, допълни Наско Сираков.

„Аз няма да влизам в подробности, водят се разговори с всички футболисти, на които им изтичат договорите. Дори да има такива, които не желаят да подновят договорите си – това е техен проблем“, добави той.

Собственикът на Левски каза и защо клубът се раздели с Ивелин Попов: „Изрично по негово желание“. След това отговори какво предстои като селекция за тима и кога Билал Бари ще се завърне в игра.

„Аз не обичам спекулациите на тази тема. Последните месеци прочетох изключително много глупости. Каквото е във възможностите на клуба, ще бъде направено. Нито Николай Костов ми е извивал ръцете за нови играчи, нито търся централен нападател. Ние имаме двама. Бари още се възстановява и се надявам до 3 месеца да го видя в игра. Трансферният прозорец приключи, каквото и да говорим сега, вече е минало. Не е имало някакъв специален интерес, който да ни задоволява. Целта ни беше да запазим отбора и да се представим максимално добре в първенството“, добави Сираков.

„Нормално е треньорът и футболистите да имат високи амбиции. Бих се радвал да побеждаваме всеки мач, това не е възможно. Ще има мачове, в които да правим равен или да загубим. Най-важният мач за Левски остава този с НАП. Най-важно е да изчистим Левски от всички задължения и да градим отбор, с който на 100% да се борим за титлата“, завърши Наско Сираков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *