Народен будител! Мис Плеймейт написа книга

Носителката на еротичния приз “Мис Плеймейт” Диана Габровска издаде първата си книга, озаглавена „Аз, грешницата“. В нея тя разказва за нанесените щети и мъчителните месеци след като недоброжелатели сринаха шансовете й да управлява родния Момин проход на кандидаткметските избори през 2019 г.

Увереност да разкаже историята си получава, след като се превръща в победителка. Година след първите нахвърляни редове – мечтата се превръща във факт. “Отне ми време да реша дали искам да разкрия себе си, такава каквато съм, а не такава – каквато ме видя цяла България. Това е книга, която описва през какво преминава една обикновена жена, сблъскала се със съдбата да бъде “грешна”.

Книга, която разкрива как въпреки всичко и всички – тя се справя. И се справя сама, защото всички, освен най-близките, са я напуснали. Уплашили са се. Много често хората казват, че трябва да отстояваме себе си. Разликата е между думи и действия”, казва Диана.

Книгата засяга един от най-важните проблеми в съвременния свят – насилието над жени, във всичките му аспекти – като нападки, изнудване, физическа сила…

Самият Любен Дилов-син откровено споделя: “Това е находчив, честен, болезнен репортаж за баналното зло, което причиняваме. И той е отчайващо депресиращ, ако имаме силата да си признаем, че всички сме такива… В същото време, той е вдъхновяващо доказателство, че няма унижение, което да не може да се превърне в победа и няма болка, от която да не става вълнуващо изкуство.”

Корицата е дело на роден художник. По-рано Диана организира надпревара, като повече от 20 художника се включиха, рисувайки я гола. Любопитна подробност е, че през 2021 г. останалите картини ще бъдат продадени. Габровска ще организира изложба, като приходите от продадените платна тя ще дари на нуждаещи се. „Аз, грешницата“ е в предварителна продажба от днес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *