Напитка, която подмладява мозъка и чисти черния дроб от токсини

Консумацията на една напитка подмладява мозъка и пречиства черния дроб. Възрастните хора трябва да я консумират всеки ден. Обикновеният сок от цвекло не само прочиства черния дроб, но и обогатява кръвта с основни ценни вещества и хемоглобин.

Скорошни проучвания също така доказват ползите от сока от цвекло във връзка с подмладяването на мозъка при възрастните хора. Редовната консумация на прясно изцедената напитка прави функцията на мозъка по-ефективна.

Сокът от цвекло спомага за по-добър метаболизъм. Той осигурява правилното протичане на други процеси в тялото. В допълнение, тази напитка съдържа високо ниво на диетични нитрати, които след като бъдат погълнати, се превръщат в нитрити, след това в азотен оксид, което увеличава притока на кръв към всички органи.

Тя е изключително полезна за хора с високо кръвно налягане. Противопоказания за нейната консумация са заболявания на стомаха, свързани с висока киселинност, както и бъбречна недостатъчност и уролитиаза. При наличието на тези здравословни проблеми може да се пие сок от цвекло, но не повече от 200 милилитра в чист вид на ден.

Курсът трябва да бъде ограничен до две последователни седмици, след което направете почивка. Можете да смесите напитката със сок от моркови или тиква.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *